Inspectia rafturilor

  • Inspectia rafturilor

Inspectia rafturilor

Pastrati depozitul in siguranta

Prin descoperirea din timp a detaliilor care pot cauza daune

Accidentele pot avea loc in fiecare hala dar  inspectiile regulate pot minimiza numarul si efectul acestora. Inspectorii rafturilor Dexion va ofera o modalitate convenabila, completa si  eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a va mentine depozitul in siguranta.

Micile schimbari care au loc de-a lungul anului - cauzate de miscarea bunurilor, montarea si remontarea rafturilor precum si loviturile curente generate prin uzul zilnic pot influenta negativ in cele din urma capacitatea sau integritatea rafturilor. Aceasta poate duce la incidente intr-o hala, ducand la posibilitatea unor daune, atat materiale cat si umane. Prioritar este sa se descopere modificarile suficient de devreme pentru a evita costuri aditionale viitoare. În acest sens se dovedeste esentiala experienta unui inspector bine pregatit care sa stie ce sa verifice. 

Inspectorii rafturilor Dexion au o experienta vasta in realizarea de inspectii pentru a se asigura ca depozitul dumneavoastra ramane in siguranta. Dupa fiecare inspectie se intocmeste un raport detaliat, indicand zone care necesita atentie imediata sau in viitor prin folosirea unui semafor. 

Inspectia se va realiza vizual, fara necesitatea descarcarii marfurilor de pe rafturi.

Raport de inspectie 

Dupa fiecare inspectie veti primi un raport in care se mentioneaza starea sistemului si actiunile necesare.
 

Tabele de incarcare

 Pentru fiecare raft produs de catre Dexion putem oferi un tabel de incarcare care mentioneaza capacitatea maxima a sistemului, conform cu prevederile in domeniu.

Suport anual si de rutina

Nu va temeti daca ati uitat data inspectiei, baza noastra de date bine organizata ne va ajuta sa va amintim in timp util. Orice relatii suplimentare cerute intre vizite sunt disponibile imediat.

Instruiti personalul

Putem oferi contra cost cursuri standard sau personalizate pentru a va instrui angajatii in pastrarea sigurantei in hala. Asigurati-va ca stiu ce trebuie sa caute si cum sa actioneze. Alaturi de inspectiile anuale, instructiile vor creste semnificativ siguranta.
Inspectiile noastre sunt conforme cu standardul relevant in domeniu, SR EN 15635 .

Pastrati depozitul in siguranta. 

Lasati-ne sa identificam semnele incipiente inainte de a fi prea tarziu.

Conform standardului european SR EN 15635 referitor la Sisteme de depozitare statice, din otel, care este adoptat si ca standard roman, inspectia periodica a rafturilor este OBLIGATORIE 

LEGE nr. 319 din 14 iulie 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă:
ART. 6 (1) Angajatorul are obligaţia de a asigura securitatea şi sănătatea lucrătorilor în toate aspectele legate de muncă.
ART. 37 (1) Neluarea vreuneia dintre măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă de către persoana care avea îndatorirea de a lua aceste măsuri, dacă se creează un pericol grav şi iminent de producere a unui accident de muncă sau de îmbolnăvire profesională, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la 2 ani sau cu amendă.
HOTĂRÂRE nr. 1.146 din 30 august 2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru utilizarea în muncă de către lucrători a echipamentelor de muncă,
ART. 5 (2) Pentru a garanta că cerinţele de securitate şi de sănătate sunt respectate şi orice deteriorări sunt depistate şi remediate la timp, angajatorul este obligat să ia măsurile necesare pentru ca echipamentele de muncă, care sunt supuse unor influenţe ce pot genera deteriorări susceptibile de a fi la originea unor situaţii periculoase, să facă obiectul:
a) unor verificări periodice efectuate de persoane competente, în conformitate cu legislaţia şi cu practicile naţionale;

b) unor verificări speciale, efectuate de persoane competente, în conformitate cu legislaţia şi cu practicile naţionale, de fiecare dată când s-au produs evenimente excepţionale susceptibile sa aibă consecinţe dăunătoare asupra securităţii echipamentului de muncă, cum ar fi modificări ale procesului de muncă, accidente, fenomene naturale, perioade prelungite de neutilizare.

Beneficiile unei inspectii de rafturi de la Dexion:

  • Inspectie completa efectuata de profesionisti
  • Inspectori experimentati
  • Nu are loc o intrerupere a operatiunilor
  • Raport detaliat de inspectie
  • Prevenire a daunelor asupra oamenilor sau bunurilor
  • Extinderea duratei de viata a sistemului de depozitare
  • Descoperirea rapida a riscurilor minimizeaza costurile reparatiilor viitoare