Materiale de constructii

 • Bogner, Romania – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Bogner, Romania

  Bogner Oteluri Speciale din Sibiu este o companie tanara cu o crestere rapida pe piata Romaniei. Odata cu cresterea vanzarilor, stocurile companiei au trebuit sa creasca proportional, ceea ce a dus la nevoia de a organiza spatial de depozitare.

 • Cosanit, Belgia – Dexion HI280 - Dexion Storage Solutions

  Cosanit, Belgia

  Cosanit ofera produse de incalzire, tevi robinete si produse pentru instalatii sanitare pentru piata Belgiei.

 • Jula postorder AB, Suedia – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Jula postorder AB, Suedia

  Ultima investitie este o extindere de 56000 pozitii de paleti si s-au folosit rafturi galvanizate Dexion/Constructor instalate in 2011.

 • K-Rauta, Finlanda – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  K-rauta, Finlanda

  Incarcarile mari necesita rafturi puternice. magazinul este echipat in principal cu rafturi pentru paleti. Acestea se afla in incinta magazinului, in hala si in curte. Cele mai importante accesorii folosite sunt protectiile de tunel, separatoarele de furca, protectiile de rand...

 • Moens Verpakkingen, Belgia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Moens Verpakkingen, Belgia

  Moens Verpakkingen cautau o solutie pentru a rezolva temporar problemele de depozitare pentru materialele de ambalare pentru lichide. Compania trebuia sa depoziteze aceste produse in depozit inainte de a se incepe lucrarile la noua extensie.

 • Mr Bricolage, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Mr Bricolage, Romania

  Sistemul trebuia sa fie puternic si flexibil si sa fie usor ajustabil conform cu gama in continua schimbare a companiei.

 • Swegon AB, Suedia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Swegon AB, Suedia

  Swegon este un client traditional al Constructor si toate produsele de depozitare sunt livrate de catre Constructor, atat stelajele pentru paleti precum si sistemul de rafturi HI280.

 • XL Byg, Danemarca – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  XL Byg, Danemarca

  Instalatia consista din rafturi galvanizate de la Dexion, echipate cu role. Inainte si dupa manipulare/depozitare, rolele sunt blocate. Instalatia are 5 nivele, nivelul superior reprezinta o instalatie multietajata cu 3 porti de palet.