Centre de distributie

 • Boots Plc, Marea Britanie – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Boots Plc, Marea Britanie

  Cand Boots Group, cel mai mare comerciant de produse cosmetice si de igiena din Marea Britanie au decis sa consolideze lantul logistic de retail si sa isi automatizeze halele centrale, a identificat ca o solutie alternativa era necesara pentru a converti o sectiune de 5.000...

 • Danske Fragtmænd, Danemarca – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Danske Fragtmænd, Danemarca

  Centrul logistic de la periferia celui de-al doilea oras ca marime din Danemarca, Århus, gazduieste 106.000 metri patrati de depozite, terminale, centre administrative si zone pentru depozitarea bunurilor lungi. Trei dintre cele sapte cladiri au fost achizitionate de catre...

 • Delamode, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Delamode, Romania

  Delamode Romania SRL este un subsidiar al Delamode Group BV si ofera servicii de transport international de marfa aerian, maritim si rutier, fiind unul dintre principalii furnizori din Romania pentru solutii logistice si de distributie complexe.

 • Dumagas Transport, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Dumagas Transport, Romania

  Dumagas Transport, membra a grupului de firme Dumagas, fondat in 1996, este un pionier in piata transporturilor din Romania. Dumagas detine o flota de peste 400 camioane grele si peste 300 camioane apartinand subcontractorilor sai agreati.

 • Iittala Group, Finlanda – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Iittala Group, Finlanda

  Acest centru de distributie serveste toata distributia globala a Iittala, care vand o gama de tacamuri si piese ceramice, plus o gama de idei pentru cadouri in toata Europa, Arabia si chiar Japonia si USA.

 • International Lazar Group, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  International Lazar Group, Romania

  International Lazar consista dintr-un holding format din cinci companii, din domeniile transportului, logisticii, imobiliarelor si din industria petroliera. La sfarsitul lui 2007, valoarea intregii afaceri depasise 60 de milioane de Euro.

 • Mooy Logistic, Olanda – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Mooy Logistic, Olanda

  Rafturile mobile pentru paleti au fost alese de catre Mooy Logistics care se specializeaza in transportul fructelor, legumelor, florilor plantelor si a produselor congelate. Cu timpul, au devenit mai mult decat o companie de transport, dar aceasta ramane activitatea lor de baza.

 • Seafield Logisitics, Marea Britanie – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Seafield Logistics, Marea Britanie

  Seafield Logostics cu sediul in Nottinghamshire trebuiau sa alipeasca inca o unitate de 50.000 mp centrului lor Aylesham, Kent, ei s-au adresat companiei Dexion pentru a le eficientiza depozitarea.

 • SeRT UK Plc, Marea Britanie – Dexion P90 - Dexion Storage Solutions

  SeRT UK Plc, Marea Britanie

  Dexion a primit contractul datorita preturilor avantajoase si a abilitatii de a oferi o solutie completa in cadrul bugetului si in timpul cerut.

 • Tesco Bratislava, Slovacia – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Tesco Bratislava, Slovacia

  Dexion a adaptat rafturile sale industriale portpalet reglabile Premierack cu coridoare largi pentru acest contract, continand rame lungi de 2700mm si cu o adancime de 1100mm care au fost folosite pentru a instala 29,434 de paleti intregi si 2,340 de jumatati de palet