HI280 - Multietajat

 • Centrul de componente Toyota, Belgia – Dexion HI280 - Dexion Storage Solutions

  Centrul de componente Toyota, Belgia

  Dezvoltarea unui sistem de rafturi multietajate pentru depozitrarea componentelor de dimensiuni mici si a accesoriilor.

 • MTU Detroit Diesel, Olanda – Dexion HI280 - Dexion Storage Solutions

  MTU Detroit Diesel, Olanda

  MTU Detroit Diesel trebuia sa depoziteze diferite bunuri de dimensiuni si greutati variate, inrtr-un spatiu restrans. Prin folosirea inaltimii cladirii a fost posibil sa se depoziteze bunurile cat mai eficient posibil.

 • Agrimarket, Finlanda – Dexion HI280 - Dexion Storage Solutions

  Agrimarket, Finlanda

  In magazinele de bricolaj si de scule, dimensiunile produselor variaza de la obiecte mici la masini de dimensiuni mari. Depozitele de scule sunt accentuat sezoniere si din aceasta cauza flexibilitatea rafturilor de prezentare este importanta.

 • Augsburg, Romania

  Augsburg, Romania

  Pentru a stoca mai multe cutii diferite de piese auto mici, Augsburg are nevoie să rearanjeze zona lor de alegere în așa fel încât să utilizeze cât mai puțin spațiu posibil, în timp ce profită de înălțimea mare a depozitului.

 • Scania, Belgia

  Scania, Belgia

  Centrul de distribuţie la nivel Mondial Scania din Opglabbeek, în apropiere de Genk, Belgia, deţine o gamă largă de soluţii de Stocare Dexion pentru depozitare şi prelevare.

 • Electrolux Distriparts AB, Suedia– Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Electrolux Distriparts AB, Suedia

  Compania este un cunoscut operator 3PL cu numerosi clienti cum ar fi Huskvarna AB. Spatiul halei este de 35.000 m² si contine aprox 125.000 articole.

 • Rexel, Germania – Dexion HI280 - Dexion Storage Solutions

  Rexel, Germania

  Pentru noul depozit al centrului regional in orasul bavarez Hof, Dexion a creast spatiu pentru depozitarea si manipularea a aproximativ 30.000 obiecte. In timp ce vechea hala putea procesa 6.000 linii pe zi, noua fabrica produce pana la 12.000.

 • Dexion – Dexion HI280 - Dexion Storage Solutions

  Staples, Germania

  Parte a Staples Group, cel mai mare comerciant mondial de echipamente pentru birou, Corporate Express a acoperit cerintele clientilor din Germania pentru acest nou centru de distributie.