Rafturi mobile pentru paleti

 • EnergiMidt A/S, Danemarca – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  EnergiMidt A/S, Danemarca

  Rafturile stationare pentru paleti contin 550 pozitii de paleti si sunt accesibile rapid si complet. Rafturile mobile pentru paleti contin aproape 1000 pozitii pentru paleti si sunt folosite pentru depozitarea articolelor folosite arareori.

 • Energobit Romania - Premierack mobil MOVO - Dexion Storage Solutions

  Energobit, Romania

  Dexion semnaleaza un proiect deosebit realizat in cadrul amenajarii halei de depozitare din Cluj a companiei Energobit.

 • Garden Trade, Belgia

  Garden Trade, Belgia

  Expansiunea continuă a Garden Trade a condus la nevoi de depozitare mai mare astfel încât aceştia au contactat Dexion pentru sfaturi şi soluţii.

 • Hennig Olsen Is AS, Norvegia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Hennig Olsen Is AS, Norvegia

  Datorita unui flux constant de noi produse si a cresterii regulate a rezultatului, depozitul pentru etichete si ambalaje avea nevoie de spatiu aditional.

 • Hottlet Frozen Food, Belgia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Hottlet Frozen Food, Belgia

  Hottlet importa peste si produse de mare inghetate din intreaga lume, toate acestea trecand pe la depozitele lor din Kontich landa portul Anvers.

 • Jula, Suedia

  Jula îşi dublează capacitatea de depozitare

  Cu cât cererea pentru aparatele de tăiat lemnul Jula a devenit mai mare, cu atât a crescut nevoia clienţilor pentru piese de schimb, şi astfel a luat naştere un depozit.

 • Moens Verpakkingen, Belgia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Moens Verpakkingen, Belgia

  Moens Verpakkingen cautau o solutie pentru a rezolva temporar problemele de depozitare pentru materialele de ambalare pentru lichide. Compania trebuia sa depoziteze aceste produse in depozit inainte de a se incepe lucrarile la noua extensie.

 • Mooy Logistic, Olanda – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Mooy Logistic, Olanda

  Rafturile mobile pentru paleti au fost alese de catre Mooy Logistics care se specializeaza in transportul fructelor, legumelor, florilor plantelor si a produselor congelate. Cu timpul, au devenit mai mult decat o companie de transport, dar aceasta ramane activitatea lor de baza.

 • Novo Nordisk A/S, Danemarca – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Novo Nordisk A/S, Danemarca

  Novo Nordisk este un producator mondial de produse medicale. Aceasta instalatie este unica si prima de felul ei in Danemarca.

 • Optibelt, Romania - Studiu de Caz

  Optibelt, Romania

  Soluţia MOVO de rafturi mobile pentru paleţi aparţinând Dexion, a fost soluţia aleasă, întrucât a combinat depozitarea de înaltă densitate cu accesul facil la paleţii individuali.

 • Strømmes Reklame AS, Norvegia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Strømmes Reklame AS, Norvegia

  Singura solutie au fost rafturile mobile pentru paleti MOVO. Lungimea, latimea si inaltimea halei au fost exploatate eficient pentru a satisface nevoia de mai multe pozitii de palet. In cadrul unei cladiri de aceleasi dimensiuni, numarul de pozitii de palet a crescut cu 70%.

 • Swegon AB, Suedia – Dexion MOVO - Dexion Storage Solutions

  Swegon AB, Suedia

  Swegon este un client traditional al Constructor si toate produsele de depozitare sunt livrate de catre Constructor, atat stelajele pentru paleti precum si sistemul de rafturi HI280.