Dumagas Transport, Romania

  • 01

Dumagas Transport, Romania

La origine o companie de transport, Dumagas isi extinde activitatea in domeniul logisticii, construind tot mai multe hale de depozitare, in intreaga tara.

Dumagas Transport, membra a grupului de firme Dumagas, fondat in 1996, este un pionier in piata transporturilor din Romania. Cu o experienta in domeniu de peste 12 ani, compania s-a dezvoltat an de an pe baza unor principii si valori ce vizeaza siguranta, calitatea, dinamismul, flexibilitatea si nu in ultimul rand, performanta. Dumagas detine o flota de peste 400 camioane grele si peste 300 camioane apartinand subcontractorilor sai agreati si selectati in sistemul Dumagas.

La origine o companie de transport, Dumagas isi extinde activitatea in domeniul logisticii, construind tot mai multe hale de depozitare, in intreaga tara. Prima hala avea o suprafata de 2.800 m2 si a fost destinata unui mod mai rezistent si mai usor de a administra marfa. Odata cu cresterea activitatii, firma s-a implicat in proiecte logistice din ce in ce mai complicate. Noile hale de depozitare sunt mai intinse de 10.000 m2 si gazduiesc numeroase tipuri de produse, de la diferitele companii care folosesc Dumagas drept operator logistic, cum ar fi Oriflame, Triumph International sau Halcon Ceramicas.

Au fost dezvoltate capacitati ale solutiilor de depozitare care sa permita optimizarea retelei regionale de distributie. Noile hale Dumagas sunt dotate cu echipament de ultima generatie, cum ar fi un nou Sistem de Management as Halei (WMS), a gama de motostivuitoare performante, precum si un sistem de supravechere extins.

Toate acestea sunt desigur inutile, in lipsa infrastructurii, a sistemului de stelaje, care sustine produsele insele. Un sistem de depozitare bine proiectat poate imbunatati radical eficienta halei, oferind mai mult spatiu in aceeasi zona, ceea ce se traduce in profit pentru compania de logistica.

Deoarece aceste hale sunt construite avand ca tinta clientii Dumagas, ele pot avea multiple utilizari, situatie care a dus la alegerea unei solutii complexe de depozitare, suficient de flexibile incat sa se adapteze nevoilor diverse ale clientilor. Un avantaj adus de sistemele de inalta calitate produse de Dexion este versatilitatea lor. Deci, indiferent de tipul de produs pe care clientii vostri doresc sa il depoziteze, Dexion are cea mai potrivita solutie. Dexion Storage Solutions a putut oferi firmei Dumagas o solutie de depozitare completa, cu diferite tipuri de stelaje si accesorii de o inalta calitate, cu un design modern, livrate intr-un timp fara egal. Gama extinsa de accesorii Dexion face ca sistemele de rafturi produse in Rasnov sa fie potrivite pentru orice tip de marfa, indiferent daca este vorba despre marfa paletizata, cutii, butoaie, etc.

Create dupa cele mai inalte standarde de calitate Britanice (SEMA) si europene (TUV) rafturile Dexion sunt solutia perfecta pentru orice operator logistic, pentru care primeaza calitatea.

Pentru o varietate de clienti, cu o varietate de nevoi, Dumagas a apelat la o companie cu 50 de ani experienta in domeniu, care poseda o gama larga de produse si know-how-ul de a alege solutia cea mai potrivita pentru nevoile clientilor; solutie care sa maximizeze spatiul de depozitare, optimizand costurile in acelasi timp.

Printr-un contract substantial, care a echipat noul depozit din Bucuresti cu un sistem de stelaje performant, Dumagas se alatura celorlalte mari nume din logistica romaneasca care au ales solutiile de depozitare produse de compania multinationala Dexion