Delamode, Romania

  • 01

Delamode, Romania

Delamode Romania SRL este un subsidiar al Delamode Group BV si ofera servicii de transport international de marfa aerian, maritim si rutier, fiind unul dintre principalii furnizori din Romania pentru solutii logistice si de distributie complexe.

In cadrul planului de extindere a retelei de depozitare, Delamode, unul dintre liderii pietei logistice din Romania a inchiriat un nou depozit in apropierea Bucurestiului, in Cefin Logistics Park. Noua hala de depozitare va fi echipata cu echipament logistic de ultima generatie, din cadrul caruia un sistem de stelaje solid si modern este un punct central. Avand in vedere relatia avuta cu Dexion Storage Solutions, conducerea Delamode a apelat la serviciile companiei noastre pentru a echipa noul depozit.

In lumea dinamica a logisticii, fiecare minut conteaza. Delamode avea nevoie ca noul depozit sa intre in folosinta cat mai curand, iar pentru aceasta, el trebuia sa fie populat cu rafturi intr-o perioada de timp de maxim trei saptamani.

Dexion Storage Solutions s-a angajat sa livreze o comanda atat de importanta intr-un timp atat de scurt. Firma a reusit sa ofere aceleasi rafturi de o calitate recunoscuta, intr-un timp record.

Aceasta performanta a fost realizata, datorita experientei avute de Dexion in domeniul productiei de rafturi industriale. Dexion a reusit un timp record de livrare si datorita locatiei bune a fabricii din Romania, langa Brasov, in centrul tarii, punct de intalnire intre Vestul si Estul Europei.

Intr-un domeniu in care realizarea unui proiect atat important poate dura luni intregi, blocand activitatea clientului, Dexion s-a autodepasit, realizand un timp de livrare fara rival pe piata europeana.

Speram ca aceasta colaborare fructuoasa intre Dexion si Delamode sa continue si in anii urmatori, Dexion, continuand sa produca solutii de depozitare de cea mai inalta calitate

Prin experienta si o calitate deosebita a personalului, Dexion a putut termina intr-un timp record un proiect de asemenea dimensiuni, fara a face rabat de la calitatea care reprezinta o marca pentru Dexion.