Rafturi ajustabile pentru paleti

 • Augsburg, Romania

  Augsburg, Romania

  Pentru a stoca mai multe cutii diferite de piese auto mici, Augsburg are nevoie să rearanjeze zona lor de alegere în așa fel încât să utilizeze cât mai puțin spațiu posibil, în timp ce profită de înălțimea mare a depozitului.

 • Bitema, Suedia - Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Bitema, Suedia

  Biltema este principalul furnizor din Scandinavia pentru diverse bunuri importat pentru industria auto si cea navala.

 • Danske Fragtmænd, Danemarca – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Danske Fragtmænd, Danemarca

  Centrul logistic de la periferia celui de-al doilea oras ca marime din Danemarca, Århus, gazduieste 106.000 metri patrati de depozite, terminale, centre administrative si zone pentru depozitarea bunurilor lungi. Trei dintre cele sapte cladiri au fost achizitionate de catre...

 • Delamode, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Delamode, Romania

  Delamode Romania SRL este un subsidiar al Delamode Group BV si ofera servicii de transport international de marfa aerian, maritim si rutier, fiind unul dintre principalii furnizori din Romania pentru solutii logistice si de distributie complexe.

 • Dumagas Transport, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Dumagas Transport, Romania

  Dumagas Transport, membra a grupului de firme Dumagas, fondat in 1996, este un pionier in piata transporturilor din Romania. Dumagas detine o flota de peste 400 camioane grele si peste 300 camioane apartinand subcontractorilor sai agreati.

 • EnergiMidt A/S, Danemarca – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  EnergiMidt A/S, Danemarca

  Rafturile stationare pentru paleti contin 550 pozitii de paleti si sunt accesibile rapid si complet. Rafturile mobile pentru paleti contin aproape 1000 pozitii pentru paleti si sunt folosite pentru depozitarea articolelor folosite arareori.

 • Hansa Print, Finlanda – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Hansa Print, Finlanda

  Paleti grei cu hartie sunt depozitati pe rafturi pentru paleti in sistem Ultimul Intrat Primul Iesit (LIFO) - si Primul Intrat Primul Iesit (FIFO) pentru Hansaprint, cea mai mare tipografie pentru reviste din Finlanda, companie cu cerinte uriase cu privire la volumul productie...

 • Iittala Group, Finlanda – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Iittala Group, Finlanda

  Acest centru de distributie serveste toata distributia globala a Iittala, care vand o gama de tacamuri si piese ceramice, plus o gama de idei pentru cadouri in toata Europa, Arabia si chiar Japonia si USA.

 • International Lazar Group, Romania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  International Lazar Group, Romania

  International Lazar consista dintr-un holding format din cinci companii, din domeniile transportului, logisticii, imobiliarelor si din industria petroliera. La sfarsitul lui 2007, valoarea intregii afaceri depasise 60 de milioane de Euro.

 • Karl Heinz Dietrich (KHD)

  Karl Heinz Dietrich (KHD)

  KHD a identificat nevoia acestora pentru o soluție de depozitare a mărfurilor pe rafturi de înaltă calitate, rafturi care să poată fi livrate și instalate rapid și care să fie menținute în bună stare de către o echipă de mentenanță care să asigure o calitate bună a lucrărilor ...

 • Maritim AS, Norvegia – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Maritim AS, Norvegia

  Cifra de afaceri era in crestere, asadar Maritim necesita spatiu de depozitare aditional. Ei si-au extins hala si i-au rugat pe cei de la Constructor sa realizeze o noua asezare pentru depozitul lor. Ei doreau cea mai buna exploatare posibila a spatiului pentru bunurile lor,...

 • Ocay, Suedia

  Ocay, Suedia

  Cu 37 de magazine în Suedia si un magazin online care are nevoie de întreținere, depozitarea este extrem de importanta în Ocay.

 • Seafield Logisitics, Marea Britanie – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Seafield Logisitics, Marea Britanie

  Seafield Logostics cu sediul in Nottinghamshire trebuiau sa alipeasca inca o unitate de 50.000 mp centrului lor Aylesham, Kent, ei s-au adresat companiei Dexion pentru a le eficientiza depozitarea.

 • Staples, Germania – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Staples, Germania

  Parte a Staples Group, cel mai mare comerciant mondial de echipamente pentru birou, Corporate Express a acoperit cerintele clientilor din Germania pentru acest nou centru de distributie.

 • Tesco Bratislava, Slovacia – Dexion Premierack - Dexion Storage Solutions

  Tesco Bratislava, Slovacia

  Dexion a adaptat rafturile sale industriale portpalet reglabile Premierack cu coridoare largi pentru acest contract, continand rame lungi de 2700mm si cu o adancime de 1100mm care au fost folosite pentru a instala 29,434 de paleti intregi si 2,340 de jumatati de palet