Sisteme mezanin

 • Augsburg, Romania

  Augsburg, Romania

  Pentru a stoca mai multe cutii diferite de piese auto mici, Augsburg are nevoie să rearanjeze zona lor de alegere în așa fel încât să utilizeze cât mai puțin spațiu posibil, în timp ce profită de înălțimea mare a depozitului.

 • Cosanit, Belgia – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Cosanit, Belgia

  Cosanit ofera produse de incalzire, tevi robinete si produse pentru instalatii sanitare pentru piata Belgiei.

 • Electrolux Distriparts AB, Suedia– Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Electrolux Distriparts AB, Suedia

  Compania este un cunoscut operator 3PL cu numerosi clienti cum ar fi Huskvarna AB. Spatiul halei este de 35.000 m² si contine aprox 125.000 articole.

 • Maritim AS, Norvegia– Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Maritim AS, Norvegia

  Cifra de afaceri era in crestere, asadar Maritim necesita spatiu de depozitare aditional. Ei si-au extins hala si i-au rugat pe cei de la Constructor sa realizeze o noua asezare pentru depozitul lor. Ei doreau cea mai buna exploatare posibila a spatiului pentru bunurile lor,...

 • MTU Detroit Diesel, Olanda

  MTU Detroit Diesel, Olanda

  MTU Detroit Diesel trebuia sa depoziteze diferite bunuri de dimensiuni si greutati variate, inrtr-un spatiu restrans. Prin folosirea inaltimii cladirii a fost posibil sa se depoziteze bunurile cat mai eficient posibil.

 • Nissan-Schenker Logistics, Suedia – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Nissan-Schenker Logistics, Suedia

  Nissan a realizat avantajele de a avea un partener extern pentru logistica si depozitare si acum pastreaza toate piesele la depozitul central Schenker Logistics din Gothenburg.

 • POLO Expressversand, Germania – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  POLO Expressversand, Germania

  Centrul noului centru logistic POLO din Jüchen este alcatuit din trei turnuri de manipulare cu patru etaje, bazate pe sistemul de rafturi industriale HI 280 de la Dexion – cu 10.000 m² suprafata si o inaltime de aproape 10 metri, reprezinta primul sistem cu patru etaje de aces...

 • Staples, Germania – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Staples, Germania

  Parte a Staples Group, cel mai mare comerciant mondial de echipamente pentru birou, Corporate Express a acoperit cerintele clientilor din Germania pentru acest nou centru de distributie.

 • Storewell, Suedia – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Storewell, Suedia

  Solutia a inclus planificarea unei cladiri goale care a fost separata orizontal printr-o podea de tip mezanin si apoi mobilata cu exactitate prin separarea cu in partitii in functie de cerintele fiecarui client.

 • Van der Gaag BV, Olanda – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Van der Gaag BV, Olanda

  Mutatul intr-o cladire mai mica a insemnat ca nu mai exista suficient spatiu pentru productie. Datorita inaltimii cladirii, a devenit posibil sa sa se monteze un sistem mezanin, care sa creasca spatiul de lucru.

 • Volkswagen, Suedia – Mezanin Dexion - Dexion Storage Solutions

  Volkswagen, Suedia

  Volkswagen Parts Logistics in Nykvarn este noul depozit central din Scandinavia pentru toate modele de automobile ale Volkswagen group.