Kodin Terra, Finlanda

  • kodin_terra_1
  • kodin_terra_2
  • kodin_terra_4
  • kodin_terra_5

Kodin Terra, Finlanda

Kodin Terra este magazinul pentru articole de gospodarie al S-Group, care se axeaza pe mobila pentru casa, renovari, constructii si gradini. Cea mai mare parte a rafturilor prezente sunt oferite de Constructor Finlanda. Magazinul se axeaza pe usurinta de a face afaceri.

Solutiile noastre de rafturi pentru paleti si rafturi de prezentare Optim s-au dovedit eficiente, potrivite diferitelor tipuri de articole, sigure si versatile.

Solutia:

In concordanta cu conceptul de baza al clientului, solutiile tehnice au fost proiectate si vizualizate de catre Constructor. Numeroase solutii au fost customizate pentru cerintele speciale, de exemplu suporti pentru tablii de masa de 4 metri. 

Departamentul de parchete si podele laminate este organizat cu rafturi pentru paleti. La nivele inferioare sunt montate rafturi de prezentare optim, iar la cele superioare se afla paletii. 

Intre alte elemente cercetate s-a aflat si incarcarea punctiforma a rafturilor si capacitatea de incarcare a podelei. Finisarea rafturilor este realizata in culorile standard ale magazinului: gri deschis, verde, galben si galvanizat.

Capacitati:

Rafturi de prezentare OPTIM:

- inaltime 3 000 si 4 000 mm
- aprox. 300 sectiuni de 1750 mm

Rafturi pentru paleti P90:

- inaltimea 5000 si 5500 mm
- incarcarea pe palet de pana la 1500 kg

Dulapuri de lemn:

- inaltime 3500 mm
- lungime 30 metres
- 40 dulapuri

Rafturi Cantilever greu:

- inaltime 5 000 mm
- brate 1200 mm si capacitate de incarcare 1380 kg
- lungimea de pana la 22 m