K-rauta, Finlanda

  • k_rauta_1
  • k_rauta_2
  • k_rauta_3
  • k_rauta_4

K-rauta, Finlanda

K-rauta este un lant national de magazine de bricolaj. Magazinul a fost extins si renovat de mai multe ori, ultima oara in 2007. Constructor a livrat rafturile pentru paleti si sistemele cantilever.

Rafturile de prezentare si sistemele de depozitare trebuie sa fie conforme cu cerintele de depozitare din magazin, depozite si spatiile exterioare.

Exista aproximativ 30.000 obiecte in magazin si in curtea magazinului. Singurele exemple a sutelor de produse sunt prezentate in camera magazinului, iar celelate aproximativ 27000 de obiecte sunt pastrate in stoc. Cele mai des vandute articole sunt lemnele pentru sauna, vopselele, pardoselile, barele si tapetele. Hala si curtea reprezinta si ele zone de vanzare.

Solutia:

Incarcarile mari necesita rafturi puternice. magazinul este echipat in principal cu rafturi pentru paleti. Acestea se afla in incinta magazinului, in hala si in curte. Cele mai importante accesorii folosite sunt protectiile de tunel, separatoarele de furca, protectiile de rand si plasele terminale.

Pentru a prezenta mai bine obiectele mai mari, zona laterala a fost echipata cu rafturi pentru paleti. In acelasi timp inaltimea cladirii a fost utilizata mai bine. 

O parte a rafturilor pentru paleti sunt echipate cu polite-cosuri. Politele de plasa si cosurile lasa lumina sa treaca printre rafturi astfel incat magazinul sa para aerisit. Produsele se pot aseza usor pe plasa, fara a necesita suporti aditionali.

Rafturile Cantilever se afla mai ales in zonele in aer liber.

Clientul schimba continuu asezarea obiectelor. Din acest motiv inaltimea rafturilor trebuie sa fie usor de modificat.

Capacitate:

Rafturi pentru paleti P90:

- Inaltime 4500 – 5500 mm
- Pozitii de palet 1900 buc

Rafturi cantilever, galvanizate la cald:

- Inaltime 5000 mm
- Lungimea bratului 1200 mm
- Capacitatea de incarcare 1200 kg/brat