Agrimarket, Finlanda

  • agrimarket_1
  • agrimarket_2
  • agrimarket_3
  • agrimarket_5
  • agrimarket_6
  • agrimarket_7

Agrimarket, Finlanda

Lantul Agrimarket reprezinta o piata agricola cu centru de gradinarit si magazine de scule si mecanica. Rafturile de prezentare precum si rafturile pentru paleti si cele cantilever trebuie sa fie conforme cu cerintele de depozitare cu exactitate  atat in magazine, depozite cat si in locatii in aer liber.

In magazinele de bricolaj si de scule, dimensiunile produselor variaza de la obiecte mici la masini de dimensiuni mari. Depozitele de scule sunt accentuat sezoniere si din aceasta cauza flexibilitatea rafturilor de prezentare este importanta. Halele si curtile de depozitare reprezinta si ele puncte de vanzare. Rafturile de prezentare trebuie sa se potriveasca perfect cu produsele, pentru un efect estetic placut.

Solutia:

Rafturile de prezentare au fost alese si proiectate alaturi de departamentul specializat al clientului. Sistemul Optim cu accesoriile sale poate fi adaptat pentru a expune chiar si cel mai variat mix de produse. De asemeni, solutii customizate au fost proiectate pentru grupuri singulare de produse. Acestea erau rafturi pentru usi, suporturi pentru postere, rafturi pentru harnasamente etc. Pentru produsele depozitate in exterior au fost folosite rafturi speciale optim galvanizate, pentru a suporta conditiile de umiditate variata.

Pentru prezentare s-au folosit si sistemele vechi de rafturi galvanizate pentru paleti de la Dexion, cu adaptari speciale pentru prezentare, in conditiile in care unele rafturi ajung pana la 3 metri. 

La baza proiectului Agrimarket se afla claritatea, spatiul usor de trecere, ritmul natural al grupurilor de produse, fenotipul vizual si solutiile de fixare.

Capacitate:

Rafturi de prezentare Optim:

Inaltime 3000 mm, adancime 550 mm aprox. 160 buc sectiuni de 1750 mm

Rafturi pentru paleti P90:

Inaltime 4000 mm aprox. 1500 pozitii de palet

Rafturi multietajate:

Inaltime 4500 mm aprox. 820 metri liniari

Rafturi in consola Cantilever cu acoperis:

Inaltime 4000 mm asi brate 1200 mm

Rafturi mobile:

Inaltime 2020 mm aprox. 137 metri liniari