Depozitare bunuri agabaritice

 • Agrimarket, Finlanda – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Agrimarket, Finlanda

  In magazinele de bricolaj si de scule, dimensiunile produselor variaza de la obiecte mici la masini de dimensiuni mari. Depozitele de scule sunt accentuat sezoniere si din aceasta cauza flexibilitatea rafturilor de prezentare este importanta.

 • Autoland, Romania

  Autoland, Romania

  Autoland a ales Dexion ca furnizor atât datorită flexibilității gamei de stocare cât și eforturile comune în conservarea mediului. Ambele companii au ca obiectiv reducerea deșeurilor și au luat diferite măsuri pentru a promova în mod activ acest obiectiv.

 • Bogner, Romania – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Bogner, Romania

  Bogner Oteluri Speciale din Sibiu este o companie tanara cu o crestere rapida pe piata Romaniei. Odata cu cresterea vanzarilor, stocurile companiei au trebuit sa creasca proportional, ceea ce a dus la nevoia de a organiza spatial de depozitare.

 • Delta Engineering, Romania

  Delta Engineering, Romania

  Delta Engineering actioneaza in Europa si America si este un jucator major al industriei internationale a PET-urilor.

 • Emerson, Romania

  Emerson, Romania

  Emerson este un lider mondial intr-o serie intreaga de domenii si combina know-how-ul industrial, experienta în productie si inovatia tehnologica pentru a oferi o gama larga de produse si servicii.

 • Kodin Terra, Finlanda – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Kodin Terra, Finlanda

  Kodin Terra este magazinul pentru articole de gospodarie al S-Group, care se axeaza pe mobila pentru casa, renovari, constructii si gradini. Cea mai mare parte a rafturilor prezente sunt oferite de Constructor Finlanda. Magazinul se axeaza pe usurinta de a face afaceri.

 • K-Rauta, Finlanda – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  K-rauta, Finlanda

  Incarcarile mari necesita rafturi puternice. magazinul este echipat in principal cu rafturi pentru paleti. Acestea se afla in incinta magazinului, in hala si in curte. Cele mai importante accesorii folosite sunt protectiile de tunel, separatoarele de furca, protectiile de rand...

 • Mairon, Romania

  Mairon, Romania

  Mairon este liderul pietii romanesti pentru distributia de produse metalurgice şi detine o retea naţionala de hale de depozitare si unitati de productie, gandite sub principiul: "O singura oprire pentru toate necesitatile dumneavoastra cu privire la otel".

 • Promod SA, Romania

  Promod SA, Romania

  Promod SA este un distribuitor de top pentru produse electrice, de inalta calitate, ale unor marci consacrate.

 • Pukwerke, Romania – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Pukwerke, Romania

  Pukwerke este o companie localizata in Brasov, si parte a unui grup german. Ei se specializeaza in productia si comercializarea de sisteme de support pentru cabluri, cleme pentru cabluri si sisteme pentru podea. Ei cunosteau de multa vreme solutiile de depozitare de inalta...

 • Rexel, Germania – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Rexel, Germania

  Pentru noul depozit al centrului regional in orasul bavarez Hof, Dexion a creast spatiu pentru depozitarea si manipularea a aproximativ 30.000 obiecte. In timp ce vechea hala putea procesa 6.000 linii pe zi, noua fabrica produce pana la 12.000.

 • SEAS-NVE, Danemarca – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  SEAS-NVE, Danemarca

  SEAS-NVE avea nevoie de capacitate de depozitare in aer liber si in acelasi timp compania dorea sa elibereze spatiul pentru alte scopuri.

 • Statoil Subsea, Norvegia

  Statoil Subsea, Norvegia

  Statoil, multinaționala norvegiană din domeniul petrolului și gazelor, a instalat recent sistemul de rafturi mobile de tip cantilever pentru depozitarea țevilor la depozitele sale din Vestbase, Norvegia.

 • Taparo, Romania

  Taparo, Romania

  Taparo este un important producator de produse capitonate cum ar fi canapelele si fotoliile, cu invelitoare textile, din piele si din imitaţie de piele.

 • Volkswagen, Suedia – Dexion Cantilever - Dexion Storage Solutions

  Volkswagen, Suedia

  Volkswagen Parts Logistics in Nykvarn este noul depozit central din Scandinavia pentru toate modele de automobile ale Volkswagen group.