Cum sa creezi propriul catalog

Cum sa creezi propriul catalog - Dexion Paginile mele

Catalogul meu este o functie care va permite sa va creati propriul catalog profesional cu paginile selectate de pe acest site web. Catalogul dumneavoastra poate fi descarcat ca PDF sau putem trimite selectia de pagini prietenilor si colegilor dumneavoastra. 

Principiul se realizeaza in trei pasi:

1. Alegeti paginile:

Parcurgeti site-ul web si alegeti paginile pe care doriti sa le includeti in catalogul dumneavoastra. Pentru a adauga/alege o pagina, dati click pe "Alege aceasta pagina" pe coloana din dreapta a paginii. 

In timp ce alegeti paginile, veti vedea un link in coltul din dreapta sus al paginii care va indica cate pagini ati selectat. 

 

2. Configurati-va catalogul

Cand ati ales paginile care va intereseaza, dati click pe "Catalogul meu  (n)" din coltul din dreapta sus al acestui site web. Aceasta va duce la pagina "Catalogul meu" unde puteti configura catalogul mai departe:

 • Ordinea de aranjare: 
  Puteti schimba ordinea paginilor tragand imaginile in miniatura a paginilor.
 • Stergere:
  Puteti sterge o pagina, dand click pe butonul X al imaginii in miniatura a paginii.
 • Include imagini:
  Daca acest buton este bifat, imaginile vor fi incluse in PDF-ul generat. Imaginile vor fi mici si optimizate pentru listatul pe o imprimanta normala.
  Daca butonul nu este bifat, doar textul va fi inclus in PDF-ul generat.
 • Include accesorii:
  Daca acesta este bifat, toate accesoriile disponibile pentru paginile de produs selectate vor fi incluse si in PDF-ul generat. 
  Daca butonul nu este bifat, vor fi incluse doar informsatiile despre produs.
 • Trimite:
  Dati click aici daca doriti sa impartasiti pagina de configurare Catalogul Meu. Destinatarul va primi un email cu o legatura unica care va duce exact la aceasta pagina. El/ea poate continua generarea PDF-ului sau poate continua sa adauge pagini sau sa configureze aceasta pagina. 
 • Legatura:
  Cand dati click aici, se va crea un URL dedicat pentru pagina de confirmare Catalogul Meu. Puteti folosi acest URL pentru a distribui catalogul dumneavoastra in mediile de socializare sau pentru a crea un semn de carte in browser-ul dumneavoastra pentru o utilizare viitoare. 

 

3. Creati si distribuiti catalogul

NOTA: Aceasta functionalitate necesita sa aveti instalat Acrobat Reader sau un program similar de vizualizat fisiere PDF pe computerul dumneavoastra.

Cand doriti sa creati catalogul dumneavoastra ca PDF, dati click pe butonul "Creaza PDF". Acesta va incepe generarea catalogului in timp real, pe baza continutului din paginile pe care le-ati ales. Acesta dura intre 2 si 20 de secunde, in functie de cat de multe pagini ati selectat.

Previzualizarea paginilor se va deschisde. Pentru aceasta previzualizare puteti verifica catalogul inainte de lua actiuni suplimentare, Va puteti intoarce la pagina de configurare dand click in afara zonei catalogului sau pe butonul X si apoi puteti realiza alte schimbari.

Aveti doua optiuni in partea de jos a paginii de previzualizare:

 • Salvare:
  Dati click aici pentru a salva catalogul ca PDF pe domputerul dumneavoastra.
 • Trimite:
  Dati click aici pentru a trimite un email cu catalogul dumneavoastra (ca PDF) in atasament. 

Mai mult, in situatia in care funtionalitatea foloseste Acrobat Reader, puteti folosi si optiunile acestui program pentru a trimite, salva si lista catalogul dumneavoastra.

Dati click aici pentru a va intoarce pe pagina de configurare din Catalogul Meu