Angajații Dexion au finalizat cu succes programul de formare 6 Sigma “Green Belt”

  • Sigma training

Angajații Dexion au finalizat cu succes programul de formare 6 Sigma “Green Belt”

O echipă de angajați ai Dexion Romania a parcurs cu succes 7 zile de formare în metodologiile 6 Sigma, în urma cărora membrii echipei au fost recompensați cu certificare “Green Belt”, care recunoaște capacitatea lor de a analiza și rezolva problemele de calitate și de a finaliza cu succes dezvoltarea de proiecte pentru creșterea calității.

Normele riguroase de formare 6 Sigma oferă abilități și tehnici pentru a lucra cu o abordare structurată și bazată pe date concrete, în vederea îmbunătățirii proceselor.

Noii beneficiari ai certificării de competențe la nivel “Green Belt” alcătuiesc un grup interdepartamental care include reprezentanți din echipele de la Finanțe, SSCR, Producție, Logistică, Administrare Vânzări, etc. pentru a asigura o abordare funcțională în vederea identificării și înlăturării cauzelor defectelor și minimizarea variabilității în toate procesele de fabricație și de afaceri ale Dexion România.

Brian Howson, General Manager pentru Dexion Storage Solutions a declarat că este mândru că angajații Dexion au finalizat cu succes procesul de formare și a explicat țelurile companiei:

"Noi utilizăm 6 Sigma ca o metodologie de îmbunătățire structurată, pentru a ajuta la optimizarea procesului de achiziție, scăderea costurilor, precum și la construirea de lideri mai buni. A avea un nou grup de persoane specializate în folosirea acestei tehnici ne va ajuta să obținem o calitate sustenabilă și o îmbunătățire a proceselor."

Dexion România are deja 12 deținători “Yellow Belt” alături de echipa cu 12 nou recompensate “Centuri Verzi”. "Vom continua să instruim mai mulți membri ai personalului nostru la nivel 6 Sigma “Yellow” și “Green Belt” în 2017 pentru a crea, în cadrul companiei, un grup extins de specialiști calificați în rezolvarea problemelor ", a concluzionat dl Howson.