Dexion susține ediția a zecea a concursului de încondeiat ouă

  • concursului de încondeiat ouă

Dexion susține ediția a zecea a concursului de încondeiat ouă

Dexion a sprijinit tinerii talentați din Râșnov în eforturile lor de a-și dezvolta abilitățile în arta tradițională a încondeierii ouălelor de Paște.

Tinerii participanți din școlile râșnovene nu și-au precupețit eforturile ca sub îndrumarea profesorilor lor și a meșterilor invitați, să creeze cele mai frumoase opere de artă pe o coajă de ou, simboluri ale Paștelui și frânturi de tradiție românească.

Dexion Râșnov

Cu participarea atât a concurenților noi cât și a unora experimentați, această ediție a prezentat o mai mare implicare a participanților și rezultate mai bune decât oricând.

Premiile au fost acordate pentru Creativitate, Tehnică și pentru cel mai frumos ou de Paște și au fost înmânate participanților de către reprezentanți ai organizatorilor, inclusiv de către Alice Stănescu.

Director financiar al Dexion și de către Lucian Cazacu, Manager Resurse Umane la Dexion și susținător tradițional al acestui eveniment.

Dexion mulțumește tuturor celor implicați în acest proiect, pentru eforturile depuse de a menține în viață un frumos meșteșug tradițional prin transmiterea sa către noua generație și urează Sărbători Fericite cu ocazia Paștelui tuturor clienților și partenerilor săi.