Doisprezece echipe concurează in cadrul Cupei de fotbal Dexion 2017

  • Cupei de fotbal Dexion

Doisprezece echipe concurează in cadrul Cupei de fotbal Dexion 2017

Sâmbătă și duminică douăsprezece echipe formate din angajați ai companiei au participat la Cupa de fotbal Dexion 2017.

Cele 12 echipe, fiecare constând din 8 bărbați și 1 femeie, au dat dovadă de multă determinare și pasiune pe tot parcursul competiției precum și de mult fair-play.

Un simbol pentru acest eveniment a fost Florin, căpitanul “No Fear, No Beer”, care a continuat să joace și să își conducă echipa de-a lungul competiției, în ciuda unei accidentări suferite la încheietura mâinii.

Câștigătorii merituoși ai concursului au fost echipa "Norocoșii" formată în majoritate din reprezentanți ai personalului nostru de week-end.

Alte premii speciale au fost acordate pentru cel mai bun jucător de sex masculin și feminin, cel mai tehnic jucător și cea mai tehnică jucătoare, cel mai frumos gol, faza cea mai spectaculoasă, cea mai fairplay echipă și suporterii cei mai înfocați.

Aceste premii evidențiază principalele caracteristici pe care Dexion și acest eveniment doresc să le sublinieze: pricepere, devotament, pasiune, diversitate, munca în echipă și disciplină.

O mulțumire specială este adresată suporterilor care au fost atât de entuziaști încât uralele lor au putut fi auzite peste câmp, până în zona rezidențială din vecinătate precum și colegului nostru Marius, care a creat și a partajat un software de marcaj și statistici live pentru campionat, disponibil pentru toată lumea prin canalele noastre de Social Media.

Lucian Cazacu, organizator al evenimentului a declarat: "Dexion vrea să le mulțumescă angajaților săi pentru timpul dedicat acestui eveniment și pentru că au participat, cu pasiune și dăruire, într-o atmosferă de complet fair-play și sportivitate precum și echipei de management pentru susținerea și participarea la această inițiativă de Team building."