O echipă de la Dexion Germania vizitează România pentru a afla mai multe despre sistemul Pallet Shuttle

  • Sistemul Pallet Shuttle, Romania

O echipă de la Dexion Germania vizitează România pentru a afla mai multe despre sistemul Pallet Shuttle

Săptămâna trecută, o echipă de specialiști în vânzări de la Dexion Germania, împreună cu Directorul de Export, dl Stefan Isaakson a sosit la Râșnov pentru a lua parte la un training despre Pallet Shuttle, un sistem semi-automat de depozitare, care este comercializat de către Constructor Group în întreaga Europă, după lansarea sa cu succes în România, în urmă cu câțiva ani.

Pallet Shuttle

Ei au fost instruiți cu privire la detaliile tehnice ale sistemului, la particularitâțile de instalare și Aftersales ale sistemului, accentul fiind pus mai ales pe evidențierea avantajelor pe care sistemul le oferă față de alte soluții de înaltă densitate pentru depozitarea paleților.

În timpul vizitei, colegii noștri germani au putea vedea modul în care se produc componentele sistemului Pallet Shuttle precum și observa sistemul în funcțiune, la cea mai mare instalație din țară. 

"Acesta va fi primul pas în crearea unei echipe specializate pe stimularea vânzărilor pentru sistemul Pallet Shuttle în Germania", a declarat Florin Neacșu, Manager Dezvoltare Produs la fabrica Dexion din Râșnov, cel care i-a găzduit și instruit pe vizitatorii noștri.