Prima dată prezentat public în România, Tornado atrage potențialii clienți

  • Prima dată prezentat public în România, Tornado atrage potențialii clienți

Prima dată prezentat public în România, Tornado atrage potențialii clienți

Pentru prima dată prezentat public în România, sistemul automat de depozitare și manipulare  Tornado a atras manageri de top de la companii de producție și comerț, cu interes imediat de a spori productivitatea muncii, de a îmbunătăți eficiența și de a reduce erorile.

Evenimentul a fost dedicat companiilor care pot obține beneficii maxime prin utilizarea unei mașini automate de depozitare.

Prima parte a evenimentului a avut loc pe 12 aprilie la Ghimbav și a fost găzduită de Tess Ballroom. Au participat, în mare parte, manageri din Brașov, Târgu Mureș și București.

Cea de a doua parte  a avut loc pe 14 aprilie, la Expo Arad, și a atras invitați din vestul România și din Ungaria.

Managerii  au putut nu doar să învețe despre aparat direct de la Stefan Lindh, managerul Departamentului Mașini de la Kasten și guru al sistemului Tornado, dar și să învețe despre aplicațiile curente de la Managerii Regional de Vânzări Dexion din România. Punctul culminant al evenimentului a constat în ocazia unică de a vedea în realitate o mașină Tornado în acțiune, de a o atinge și de a efectua diferite operațiuni cu ea, cum ar fi programarea tăvilor, preluare, umplere, preluare pe loturi (Batch-picking) si preluare de kituri.

Cu oaspeți din Bucuresti, Brașov, Târgu Mureș, Bistrița, Cluj, Arad și Timișoara cât și din Ungaria, evenimentul a atras manageri de top cu operațiuni complexe de manipulare și preluare, care căutau modalități de optimizare și eficientizare ale activităților proprii.

 "Ne bucurăm să vedem un astfel de nivel ridicat de interes în Europa de Est, în ceea ce privește produsele noastre. Așteptăm cu nerăbdare să vedem din în ce ce mai mulți oameni trecând de la stelaje statice și sisteme de rafturi, la soluții automatizate, să vedem oamenii din această zonă gândindu-se mai puțin la costurile inițiale și mai mult la imaginea de ansamblu: operațiuni mai rapide, mai puține erori, economie de spațiu și de bani pe termen lung. “ a declarat Stefan Lindh, Export Manager pentru Mașini, care a venit în România la acest eveniment pentru a împărtăși publicului cunoștințele sale profunde despre sistemele automate de depozitare.