Parteneriat între Dexion si GovNet pentru ediția 2016 a Forumului de Curierat și Servicii Poștale

  • Parteneriat între Dexion si GovNet

Parteneriat între Dexion si GovNet pentru ediția 2016 a Forumului de Curierat și Servicii Poștale

Courier & Postal Services Forum 2016 a avut loc pe 30 martie, la Hotel Intercontinental București și a reunit reprezentanți ai companiilor de curierat și servicii poștale care s-au întâlnit cu autoritățile, comunitatea de e-commerce, clienții, băncile și furnizorii de servicii de plată, echipamente și alte întreprinderi din domenii conexe pentru a face schimb de păreri și a-și împărtăși experiențele cu privire la acest sector.

Forumul a fost un eveniment de nivel înalt, atrăgând liderii industriei într-o conferință interactivă unde s-au discutat cele mai bune strategii și produse inovatoare pentru cultivarea afacerilor în domeniul curieratului din România.

Aceasta a fost prima dată când Dexion a participat la acest forum, implicându-se în mod direct și profund ca Supporting Partner al evenimentului, alături de companii precum Microsoft, Mercedes Benz, Mastercard, Toyota și BCR.

Evenimentul s-a axat pe provocările și oportunitățile zilei de astăzi de pe piața Curieratului și a Serviciilor Poștale din România așa cum sunt ele percepute de manageri de top de la Poșta Română, DPD Courier, FAN Courier, Nemo Express si mulți alții.

Sprijinirea forumului GovNet 2016 este un pas înainte, care marchează implicarea sporită a companiei Dexion în acest sector de piață aflat în expansiune.

Alte articole:

Dexion Participă cu Succes la Cel Mai Mare Eveniment de Logistică din Europa de Est