Ingineri de la Centrul de Suport Vanzari Romania viziteaza Dexion Marea Britanie

  • Ingineri de la Centrul de Suport Vanzari Romania viziteaza Dexion Marea Britanie

Ingineri de la Centrul de Suport Vanzari Romania viziteaza Dexion Marea Britanie

Trei ingineri din echipa dedicata Europei de Vest din cadrul Centrului de Suport Vanzari Romania au petrecut ultimele 3 săptămâni în Swindon, la biroul Dexion din Marea Britanie, unde au lucrat în mod direct cu echipa locală și au vizitat diverse instalații de rafturi din zonă.

Vizitatorii români au fost asistați atât în ​​eforturile lor de formare ca și in realizarea vizitelor la cliențil de catre Steve Willis, Managerul  biroului de Design din Marea Britanie, care a supervizat acest schimb internațional de experiență.

Centrul de Suport Vânzări este gazduit de fabrica Dexion din România și este conceput ca un hub pentru ingineri cu experiență în proiectarea de rafturi pentru depozite. Scopul Centrului de Suport Vânzări este de a oferi informații rapide, precise și profesioniste pentru centrele de vânzări Constructor Group / Dexion din toată Europa.

Centrul a fost înființat în septembrie 2009 și s-a dezvoltat de atunci în mod constant, în corelatție cu creșterea volumului de muncă. Biroul are acum peste 50 de persoane și este în continuă extindere, cu noi ingineri talentati întărindu-i rândurile.

"In timpul acestei vizite i-am putut întâlni pe colegii noștri din Marea Britanie în persoană și am putut observa la fața locului procedurile regionale. Am învățat mai multe despre piața de rafturi din Marea Britanie în timpul șederii noastre iar vizitele de la instalațiile de rafturi la care am participat au fost utile în vederea consolidaării experienței și a cunoștințelor noastre de proiectare a sistemelor de rafturi la întoarcerea în Râșnov ", a declarat Gheorghe Mariș, Team Leader pentru Echipa de Europa de Vest din cadrul SSCR. "Această nouă experiență va facilita comunicarea dintre noi și echipele de vânzări și suport tehnic din Marea Britanie pe viitor.", a conchis el.

Alte articole:

Echipa Dexion Polonia vizitează România