Echipa Dexion Polonia vizitează România

  • Echipa Dexion Polonia vizitează România

Echipa Dexion Polonia vizitează România

Personalul Dexion Polonia a vizitat Râșnov, România, unde se află una dintre principalele fabrici Dexion.

Vizita a început cu un tur al unității de producție Dexion din Râșnov, un training de vânzări și o trecere în revistă a activității echipei de suport vânzări de la Râșnov. După întâlnire, echipa poloneză a mers la Bran pentru a vizita celebrul Castel al lui Dracula și au luat cina în Piața Sfatului Brașov, după care au vizitat Turnurile de Apărare pentru o vedere de ansamblu a Brașovului.

Dexion Polska Team Visits Romania

A doua zi a inclus prezentări ale activității de marketing, o expunere a gamei de produse fabricate la Râșnov, o scurtă prezentare financiară și în cele din urmă o excursie în Centrul Vechi din București, pentru a vizita obiectivele turistice din capitala României.

"Am fost foarte impresionat de unitatea de producție românească și de obiectivele turistice din zonă și am dori să le mulțumim colegilor noștri de la Raâșnov și din București că au fost niște gazde atât de primitoare. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm noile produse fabricate în Râșnov ofertei noastre curente. ", a declarat Marek Skibinski, General Manager al Dexion Polonia. "România poate furniza produse noi, cum ar fi sisteme în consolă de tip Cantilever, cadre în A, soluții de tip mezanin și diverse accesorii la comandă, cu timpi de livrare prompți ceea ce ar trebui să crească prezența noastră pe piața din Polonia."

"Mulțumim oaspeților noștri din Polonia că și-au făcut timp să vină și să ne viziteze și că ne-au permis să le arătăm împrejurimile. Polonia este o piață extrem de importantă pentru Constructor Group și, datorită poziționării sale, este un partener evident pentru fabrica noastră. Pe viitor, ne dorim o relație de afaceri și mai apropiată cu colegii noștri de la biroul din Varșovia. ", a declarat Brian Howson, General Manager al Dexion România.