Dexion sustine a IX-a editie a Concursului de Încondeiat Ouă de la Râșnov

  • Dexion sustine a IX-a editie a Concursului de Încondeiat Ouă de la Râșnov

Dexion sustine a IX-a editie a Concursului de Încondeiat Ouă de la Râșnov

În Joia Mare a avut loc a IX -a ediție a Concursului de Încondeiat Ouă de la Râșnov.

La ediția din 2016 au participat elevi de la cele 3 scoli generale din oraș . Evenimentul, devenit deja o tradiție locală a fost organizat de către Primăria Orașului Râșnov, Asociația Rosenau Turism și Dexion Storage Solutions.

Egg Painting Dexion

Timp de mai multe săptămâni participanții s-au pregătit în ateliere dedicate, la școală și au fost apoi selectionați de către profesori, 20 dintre ei participând la mult așteptatul concurs.

Întrecerea s-a născut în urmă cu mai bine de un deceniu, la inițiativa lui Lucian Cazacu, HR Manager la Dexion Storage Solutions și fost profesor de religie. Acesta a început să organizeze ateliere de încondeiat ouă în toate școlile din oraș și să inițieze astfel copiii în această artă populară.

Egg Painting

“Doresc sa le mulțumesc in primul rând copiilor care, aflați în vacanța lor din Joia Mare, si-au lasat telefoanele mobile, joaca și au participat la un eveniment ce a devenit tradiție la Râșnov.
Le mulțumesc cadrelor didactice deoarece îi îndrumă pe acești copii sa ducă mai departe această tradiție precm și părinților că îi susțin pe copii lor sa facă ceva diferit în aceste zile de sărbătoare.“ a declarat Lucian Cazacu, inițiatorul evenimentului.

“Nu în cele din urmă îi mulțumesc domnului Constantin Ungureanu pentru că ne-a fost gazdă la acest eveniment și pentru că participă la organizare încă de la a doua ediție.” a conchis domnul Cazacu.

Articole similare:

Micutii rasnoveni se intrec in incondeierea oualor (editia a VIII-a)