Dexion primeste vizita a peste 200 copii in cadrul programului “Scoala Altfel”

  • Dexion primeste vizita a peste 200 copii in cadrul programului “Scoala Altfel”

Dexion primeste vizita a peste 200 copii in cadrul programului “Scoala Altfel”

In saptamana 18-22 Aprilie Dexion a fost gazda mai multor grupuri de elevi de la Scolile Generale din Rasnov si Zarnesti Aceste vizite vin in urma programului "Saptamana Scoala Altfel" , un program national in cadrul invatamantului preuniversitar .

Programul ”Scoala Altfel” constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, de-a lungul unei săptămâni din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal. Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare interesante care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse.

200 Children Visit Dexion

“Ne-au vizitat in aceasta saptamana peste 200 de elevi de la clasa a IV pana la clasa a VIII care au fost impresionati de ceea ce au vazut si de faptul ca au avut posibilitatea sa vada o fabrica si cum se realizeaza produsele noastre.” a spus Brian Howson, General Manager al Dexion.

Tinerii vizitatori au venit in grupuri mici si au facut turul showroom-ului si al birourilor, vizitand apoi sectile de productie. Grupurile au fost ghidate de reprezentati ai departamentului Administrativ al Dexion si supravegheate de dascalii lor precum si de specialistii in Protectia si Siguranta muncii ai companiei rasnovene.

200 Children Visit Dexion 

"Şcoala Altfel" a fost o combinaţie de şcoală şi de timp petrecut într-un mod plăcut cu elevii departe de catedra si fara a avea catalogul în faţă. Aceste cinci zile au fost pentru profesori o ocazie de a-i cunoaşte mai bine pe elevi si de a întări relaţia cu aceştia.

Pentru Andreea, elevă în clasa a VIII-a, activităţile desfăşurate în "săptămâna altfel" au reprezentat "informaţie, cultură, amuzament", toate fiind o bună modalitate de relaxare. “Am putut vedea la Dexion cum functioneaza o fabrica, cum este organizata productia si cum fiecare persoana si utilaj isi are locul ei bine stabilit.”