Cupa de pescuit Dexion aduce echipa laolaltă

  • Cupa de pescuit Dexion aduce echipa laolaltă

Cupa de pescuit Dexion aduce echipa laolaltă

Ca parte a seriei de evenimente pentru angajați, organizate în mod regulat de către compania Dexion, a avut loc la mijlocul lunii August Cupa de pescuit Dexion.

Dexion Fishing Cup 2016

Balta cu plopi a lui Bela din Belin, Covasna a găzduit această ediție a evenimentului. Cei 80 de angajati Dexion care au participat, au fost impartiti în echipe, fiecare formată dintr-un pescar expert și mai mulți pescari începători. Experții s-au axat pe obtinerea capturilor mari într-o competiție separată iar incepatorii au concurat contra celorlalți pescari începători.

Dexion Fishing Cup 2016

Într-o frumoasă zi de vară, în inima naturii, angajații Dexion s-au confruntat în cadrul competiției de pescuit, aducând numeroase capturi de diferite dimensiuni și multă distracție pentru toți cei implicați, concursul începătorilor oferind chiar mai multe senzații tari și emoții.

Dexion Fishing Cup

"A fost un eveniment distractiv care a avut loc într-o locație frumoasă și la care au participat numeroși angajați Dexion. Am fost mulțumit de organizare și de modul în care s-au comportat toți participanții ", a declarat Brian Howson, General Manager al Dexion România.

Pentru mai multe imagini de la acest eveniment vizitați pagina noastră de Facebook.