Dexion sprijină Campionatul Mondial de Juniori FIS 2016 ce are loc în Râșnov

  • Campionatul Mondial de Juniori FIS 2016

Dexion sprijină Campionatul Mondial de Juniori FIS 2016 ce are loc în Râșnov

Dexion este mândră să sprijine  Campionatul Mondial de Schi Nordic Juniori 2016. Pentru prima dată, acesta are loc în Rasnov si Dexion a profitat de șansă pentru a ajuta la organizarea evenimentului și pentru a-i sprijini pe tinerii sportivi care își demonstrează priceperea în apropierea sediului central al companiei.

FIS 2016 Winners

Pentru prima dată, Rasnov găzduiește schiori nordici de top din întreaga lume în cadrul Campionatului Mondial de Schi Nordic FIS Junior & U23 ce are loc aici, în februarie 2016.

Râșnov a găzduit, de asemenea, un eveniment sportiv de top în 2013, când regiunea Brașov a organizat Festivalul de Iarnă Olimpic al Tineretului European. De asemeni, circuitul săriturilor cu schiurile feminin, a călătorit deja la Rasnov pentru susținerea de competiții în ultimele două sezoane.

Campionatul Mondial FIS de Schi Nordic și Cross-Country Juniori U23 din Râșnov, România este punctul culminant al sezonului pentru tinerii sportivi aflați în drumul către înalta performanță.

"Am înțeles că la Campionatele de Biatlon totul a mers bine și sperăm că experiența rezultată din organizarea acestora va face din evenimentele nordice care au loc în Februarie un succes chiar mai mare pentru tinerii sportivi și pentru numeroasele echipe care se îndreaptă spre Râșnov 2016 cu mult entuziasm.", a spus Sarah Lewis, Secretar General FIS.

Campionatele Mondiale FIS Junior & U23 de la Râșnov vor avea loc între 22 și 28 februarie 2016 și vă așteptăm să vă alăturați companiei Dexion pe pistele de schi fond, poligoanele de tragere și la baza trambulinelor pentru a-i susține pe tinerii sportivi.

Alte articole

Un talentat inginer românia primește recunoaștere internațională cu ajutorul Managerului General al Dexion