Zona verde a Rasnovului este acum mai curata multumita voluntarilor Dexion

  • Zona verde a Rasnovului mai curata

Zona verde a Rasnovului este acum mai curata multumita voluntarilor Dexion

750 saci de gunoi au fost colectati din diverse locatii aflate in zona Rasnov ca urmare a actiunii de igienizare la care au participat sambata trecuta angajatii Dexion.

100 de angajati Dexion, in frunte cu Managerul General au raspuns “Prezent” la apelul de igienizare a zonei Rasnov si de punere in valoare a unora dintre punctele de interes din imprejurimi.

Voluntarii Dexion au fost impartiti pe grupe care au participat la actiuni de igienizare, ecologizare si reabilitare a zonei. Alaturi de actiunea de colectare a gunoaielor, echipele au fost desemnate sa se ocupe de curatarea vegetatiei uscate de pe caile de acces cat si la refacerea vetrelor de foc din zona Cheilor Rasnoavei

Ca urmare a actiunii voluntarilor Dexion, s-a strans o cantitate impresionanta de 750 saci de gunoi care nu mai murdaresc zona verde a localitatii Rasnov, facand din aceasta zona unul din cele mai curate areale turistice din Romania. Deseurile stranse au fost colectate selectiv, fiind impartite in saci pentru plastic, hartie si metal pentru o mai usoara reciclare a acestora.

Actiunea voluntarilor Dexion a fost sustinuta de catre primarul Rasnovului, Adrian Vestea si de catre cei de la Goscom, care au pus la dispozitie utilajele de transport a deseurilor.

"Doresc sa multumesc tuturor colegilor care au participat la evenimentul de sambata. Le multumesc ca am reusit sa strangem peste 700 saci de mizerie , ca am reusit sa construim vetrele din Cheile Rasnoavei, ca am reusit sa inlaturam o mare cantitate de vegetatia uscata si cu siguranta am dat un exemplu tuturor prin efortul si munca noastra. Multumesc tuturor angajatilor Dexion ca au actionat ca o echipa si au ales sa isi rupa din timpul lor liber pentru a ajuta la intretinerea unui mediu inconjurator curat si sanatos.", a spus Lucian Cazacu HR si Administration Manager pentru Dexion Romania si initiator al evenimentului.

Alte articole:

Angajatii Dexion ajuta la curatarea frumusetilor Rasnovului