Dexion pregateste scena pentru Evenimentul “Park in the Park” din Bucuresti

  • Park in the Park Bucuresti 2015

Dexion pregateste scena pentru Evenimentul “Park in the Park” din Bucuresti

In ianuarie 2015, Europolis Logistic Park din Romania si cei 17 chiriasi ai sai, a devenit parte din familia P3 Logistic Parks, dupa ce a fost achizitionat de la CA Immo. Cu acest prilej, pe 10 iunie 2015, un eveniment numit "Park in the Park" a avut loc la locatie, in localitatea Chiajna. Evenimentul a fost gandit special pentru a ajuta companiile de logistica sa descopere viziunea despre viitor a P3 cu privire la parcurile de afaceri si obiectivele lor de dezvoltare.

La eveniment au participat CEO P3, Ian Worboys si echipa locala P3, care si-au invitat partenerii si clientii sa li se alature pentru o petrecere cu mancare buna, distractie si alte surprize.

Ca producator si furnizor preferat pentru sisteme de stocare pentru multe dintre companiile situate in Parcul Logistic din Chiajna, Dexion a fost invitat sa se alature festivitatilor, prin furnizarea de produse, care decoreze locatia evenimentului, pentru a o face sa arate ca un depozit.

Chiriasi si parteneri ai Europolis Logistic Park, atat actuali cat si viitoari s-au bucurat de o dupa-amiaza relaxanta, planuind viitorului logisticii din Romania intr-un mediu amenajat cu solutii de depozitare oferite de Dexion, care au dat evenimentuluiun aspect logistic, modern si industrial.

Europolis Logistic Park Bucharest este situat la aproximativ 13 km vest de centrul orasului Bucuresti si este cea mai mare Parc Logistic din Romania, cu 216.000 mp de spatii de depozitare. Constructia acestui parc a inceput in 2005 si cuprinde in prezent 8 hale de depozitare. Cele mai mari chiriasi din parc sunt Carrefour, Tibbett Logistics, Dante International (Emag.ro), Interbrands, Altex, OTZ Logistic, FM Logistic si Gebrüder Weiss.

Alte articole:

BRAȘOVUL, gazda pentru Olimpiada Nationala de Limba Engleza