Echipa Dexion Olanda viziteaza Rasnovul

  • Echipa Dexion Olanda viziteaza Rasnovul

Echipa Dexion Olanda viziteaza Rasnovul

Am fost bucurosi sa ii intampinam pe colegii din echipa olandeza in fabrica noastra din Rasnov.

Au venit aici intr-o vizita personala si au decis sa viziteze fabrica din Rasnov, unde se produc multe dintre produsele pe care acestia le vand. Intalnirea i-a ajutat si sa asocieze fete numelor celor cu care au interactionat pana acum doar de la distanta.

Echipa olandeza a fost intampinata de catre echipa de conducere din Romania, reprezentanti ai Centrului de Suport Vanzari, departamentului Administrativ, Productie si a Managementului General. Vizitatorii au aflat numeroase informatii de la acestia cu privire la biroul din Romania, istoricul, proiectele de dezvoltare si situatia curenta a acestuia.

Dupa aceea, au putut vizita showroom-ul si vedea ultimele produse dezvoltate in Romania, cum ar fi noul Cantilever cu incarcare redusa, noile scari pentru mezanin precum si rafturile gravitationale cu paturi de role Carton Flow.

Dupa ce au vazut noile produse, au putut vizita zona de productie, aratand un interes deosebit fata de liniile de Productie pentru Accesorii, Sudura, Vopsire si Laminare. Turul de fabrica s-a incheiat cu o vizita la Centrul de Suport Vanzari – SSCR, pentru a se intalni in persoana cu oamenii care transforma produsele realizate in fabrica in solutii moderne de depozitare. Unul din vizitatorii olandezi a declarat: “A fost prima mea vizita in Romania si am fost impresionat de catre tara, de profesionalismul oamenilor precum si de modul in care este organizata fabrica. Stiu ca si colegii mei care au mai fost pe aici in anii anteriori, au fost impresionati de catre imbunatatirile majore aduse liniei de productie.”

Dupa vizita efectuata la fabrica din Rasnov, colegii nostri olandezi , neimpresionati de vremea ploioasa, au pornit intr-un tur local, vizitand cetatea Rasnov si Castelul Bran, situate in apropiere.

Alte articole:

Dexion isi asuma un rol activ in dezvoltarea logisticii in Europa de Est