Echipa Constructor Norvegia viziteaza Romania

  • Echipa Constructor Norvegia viziteaza Romania

Echipa Constructor Norvegia viziteaza Romania

Dexion Rasnov a primit cu caldura vizita unei echipe din partea Constructor Norvegia la fabrica romaneasca.

Delegatia a fost formata din trei reprezentanti ai biroului din Oslo al Constructor Group: Bjorn Atle Svihus - Distriktssjef, Andreas Begby - Supportsjef si directorul general, Leif Feiring.

Scopul intalnirii a fost de a consolida relatiile de lucru intre colegi norvegieni si cei din Rasnov, de a face un tur al fabricii si de a discuta evolutia continua a relatiilor in cadrul Constructor Group, in vederea extinderii cooperarii dintre biroul norvegian si cel din Romania.

Leif Feiring – Directorul General din Norvegia a spus urmatoarele: "In Rasnov am avut o serie de discutii extrem de utile cu privire la oportunitatile de cooperare viitoare intre biroul din Norvegia si fabrica romaneasca. In timpul vizitei de aici, am aflat noi informatii extrem de valoroase pe care le vom folosi in elaborarea unor noi planuri pentru viitor.

Am fost foarte impresionat de fabrica romaneasca, organizarea si eficienta de aici. As dori sa le multumesc gazdelor mele din Romania pentru deosebita lor ospitalitate, care s-au asigurat ca sederea noastra in Romania sa fie una extrem de placuta. "

De la infintarea sa in anii 60, Constructor Norge, s-a afirmat continuu drept principalul furnizor de solutii de depozitare si logistica din Norvegia.