Standul Dexion atrage mulțimea la Translogistica cu soluții strălucitoare și dinamice

  • Dexion la Translogistica 2015

Standul Dexion atrage mulțimea la Translogistica cu soluții strălucitoare și dinamice

Dexion a încheiat cu succes prezența sa de o săptămână la standul Translogistica, cea mai importanta expoziție de transport și logistică din România.

În timpul unei săptămâni de târguri, punctate cu diferite conferințe axate pe Logistică, standul Dexion s-a remarcat cu amestecul său de produse noi, cum ar fi noul sistem de rafturi în consolă Light Duty Cantilever și noua linie de rafturi Budget cu deschidere largă pentru proiecte mici, cu noi versiuni ale popularului sistem de picking și manipulare Pull-Out Unit precum și cu prima prezentarea publică din România a produsului de vârf al companiei, sistemul Pallet Shuttle, un sistem semi-automat, deja foarte popular în rândul pieței românești de Logistică.

Standul Dexion a fost un punct focal al expoziției, demonstrându-se interes față de produsele noastre atât din partea altor expozanți din lumea logisticii, din partea vizitatorilor care au venit special pentru a ne întâlni cat și din partea vizitatorilor care au venit să participe la TIB și au fost atrase la standul Dexion de către soluțiile inovatoare prezentate.

"Am fost impresionat de nivelul ridicat al expozanților prezenți aici și de profesionalismul cu care s-au desfășurat conferințele. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute și de vizitatorii care au venit la standul nostru și așteptăm cu nerăbdare ediția de anul viitor, unde vom aduce și alte soluții. ", a spus Bălan Rareș, Marketing Manager pentru Dexion.

Alte articole:

Dexion pregateste scena pentru Evenimentul “Park in the Park” din Bucuresti