Dexion Participă cu Succes la Cel Mai Mare Eveniment de Logistică din Europa de Est

  • Dexion la Translog 2015

Dexion Participă cu Succes la Cel Mai Mare Eveniment de Logistică din Europa de Est

Dexion a participat la Translog 2015, care a revenit cu succes, pentru al cincilea an consecutiv al galei de logistică organizate de TEG. Evenimentul a avut loc în perioada 25-26 noiembrie, la Hotel Corinthia din Budapesta.

Specialiștii Dexion din Ungaria și țările învecinate: România, Slovacia și Republica Cehă au întâmpinat partenerii noi și existenți la cel mai important Eveniment de Logistică din Europa de Est.

Echipa Dexion prezentă la Translog 2015 s-a întâlnit cu mulți participanți de la mari companii din Ungaria, dar și din România, Republica Cehă, Slovacia, Macedonia și Serbia.  Aceștia ne-au vizitat standul, dornici să întâlnească reprezentanții noștri și să afle mai multe despre soluțiile pe care Dexion le poate oferi, pentru a depăși provocările legate de depozitare și a maximiza spațiul depozitelor.

”Este a doua oară când participăm la Translog și așteptăm cu nerăbdare să revenim și anul viitor. Anul acesta ne-am întâlnit cu o mulțime de delegați, foarte interesați de soluțiile noastre de depozitare. Am reușit să stabilim contacte atât pentru proiectele actuale, cât și pentru cele de viitor, prevestind colaborări pe termen lung.

Organizatorii ne-au ajutat foarte mult, oferindu-ne asistență în organizarea reuniunii și asigurându-ne un mediu extrem de profesional. Evenimentul a inclus, de asemenea, diverse conferințe și un tur interesant al depozitului Mercedes; cu toate acestea, ne-am concentrat pe crearea și consolidarea relațiilor de afaceri cu noii noștri parteneri.” a spus Peter Zoltan, National Sales Manager pentru Dexion Kft Ungaria.

Congresul TRANSLOG Connect este cel mai important eveniment de afaceri inter-industrial pentru specialiștii din domeniul transporturilor, logisticii, precum și pentru profesioniștii din domeniul aprovizionării, din Europa Centrală și de Est.

De când s-a lansat, în 2011, numărul participanților a ajuns la mai mult de 500, din peste 30 de țări. Directori ai celor mai importante companii din diferite industrii - automobile, electronică, petrolieră, metalurgică, retail, alimentară, FMCG, energetică și multe altele - participă în fiecare an pentru a întâlni principalii furnizori de logistică, software, consultanță, transport și depozitare.

Pentru a asigura calitatea programului de conferințe, organizatorii au lucrat în strânsă colaborare cu importante asociații locale și regionale, parteneri media europeni și internaționali și Comitetul Consultativ, ai cărui membri sunt experți logistici bine-cunoscuți ai unor companii internaționale importante. Programul de conferințe a oferit perspective de piață actuale pentru diferite subiecte din domeniul managementului lanțului de aprovizionare, logisticii, producției, IT, transportului și depozitării.

De-a lungul celor două zile, furnizorii de servicii au avut ocazia să întâlnească importanți directori și experți din industrie, printr-o serie de întâlniri față-în-față prestabilite și mai multe activități informale de relaționare, maximizând eficiența afacerilor, reprezentând o șansă unică de dezvoltare a unor relații semnificative și valoroase.

Alte articole:

Dexion participă pentru al doilea an la Adunarea Generală Anuală ERF