Angajatii Dexion ajuta la curatarea frumusetilor Rasnovului

  • Dexion ajuta la curatarea Rasnovului

Angajatii Dexion ajuta la curatarea frumusetilor Rasnovului

Peste 100 de angajati Dexion au decis sa participe la initiativa de CSR a Dexion pentru a ajuta la curatarea unii dintre principalele atractii naturale si istorice Rasnovului.

Dexion a fost infiintata in 2006 in Rasnov, in depozitele vechii Fabrici de Scule. Dupa o investitie de peste 12 milioane de Euro in reorganizarea si modernizarea locatiei, Dexion a crescut, devenind in cel mai mare angajator local si un reper al zonei.

Impreuna cu Primaria Rasnov, si ca parte a programului sau de responsabilitate corporativa, Dexion a organizat o actiune de a ajuta la curatarea si reconditionarea unora dintre cele mai importante obiective turistice si istorice din Rasnov, precum si a unor atractii naturale din apropiere.

Rasnov este un oras in Transilvania, Romania, situat in judetul turistic Brasov. Rasnov dateaza din perioada traco-romana. Aici se afla o cetate saseasca din secolul al 14-lea, proaspat restaurata, precum si multe case sasesti vechi. In limba germana numele orasului este "Rosenau", ceea ce inseamna Lunca Trandafirului. Orasul se dezvolta rapid, devenind un important oras turistic, in timp ce noi pensiuni si atractii sunt in curs de dezvoltare. Sunt multi care viziteaza judetul Brasov, si se opresc sa vada cetatea, dar multi oameni isi dedica timpul sa stea aici pentru cateva zile si sa se bucure de amestecul local de natura si distractie.

"Speram ca multi dintre angajatii nostri sa ni se alature in initiative de a petrece cateva zile afara si a ajuta Rasnovul sa devina chiar si mai primitor pentru turisti. Am fost coplesit cu entuziasmul voluntarilor Dexion, care deja au depasit o suta. Am incredere ca vor face o treaba buna weekend-ul viitor. ", A spus Lucian Cazacu HR si Administration Manager pentru Dexion Romania si initiator al evenimentului.

Alte articole:

Echipa Dexion Olanda viziteaza Rasnovul