Dexion participă pentru al doilea an la Adunarea Generală Anuală ERF

  • Adunarea Generală Anuală ERF

Dexion participă pentru al doilea an la Adunarea Generală Anuală ERF

Trei manageri seniori Dexion au participat în acest an la Adunarea Generală a ERF Federația Europeană pentru Rafturi- care a avut loc pe 13 și 14 octombrie la Berlin. Adunarea Generală anuală a ERF este o reuniune anuală esențială, deoarece oferă comentarii asupra dezvoltării și standardizării tehnice în domeniu și ia decizii strategice cheie.

ERF modelează viitorul industriei europene de sisteme de depozitare iar Dexion împreună cu întregul Constructor Group contribuie în mod activ la grupurile de lucru tehnice.

"Suntem mandri de a fi implicați în acțiunile cu ERF, contribuind la dezvoltarea siguranței rafturilor și promovând cele mai bune practici în întreaga industrie. Siguranța rafturilor este foarte importantă pentru noi și salutăm astfel de evenimente care creează linii directoare pentru toți producătorii de sisteme de depozitare, ", a declarat Brian Howson, General Manager pentru Dexion România și șef al Departamentului de Cercetare și Dezvolare din cadrul Constructor Group.

Federația Europeană Rafturi face parte din FEM-Federația Europeană de Manipulare a Bunurilor. Federația promovează și protejează interesele industriei europene de Rafturi. Acest lucru se realizează prin stabilirea unei surse directe de informare pentru producători, distribuitori, laboratoare de testare, organizații de control, utilizatori, organisme și autorități guvernamentale, prin facilitarea unei discuții la nivel european cu privire la soluții de depozitare tehnice, comerciale și economice.

Federația Europeană a producătorilor naționali de Rafturi are scopul de a influența toți producătorii de pe piața mondială în vederea stabilirii de standarde tehnice commune, sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Alte articole:

Dexion isi asuma un rol activ in dezvoltarea logisticii in Europa de Est