Volvo Truck Center in Vasa, Finlanda depoziteaza peste 6.000 de articole pe 13 m²

  • Volvo Truck Center

Volvo Truck Center in Vasa, Finlanda depoziteaza peste 6.000 de articole pe 13 m²

Centrul de camioane Volvo din Vasa efectueaza service-ul si lucrarile de reparatii pentru camioanele Volvo si depoziteaza sapiesele de schimb ale acestora, folosind smasinile de depozitare TORNADO. aCu ajutorul acestui sistem automat de stocare, personalul evita activitatea inutila in localizarea pieselor de schimb, intrucat programul software Tornado TC2000 stocheaza si tine evidenta tuturor componentelor.

Capacitatea totala de depozitare a masinilor este comparabila cu cea a 500 de metri de rafturi, care necesita mult mai mult spatiu decat sistemul TORNADO, care ocupa doar 13 m².
taIn afara de sistemul din Finlanda, Volvo foloseste masinile de depozitare Dexion in Suedia, Norvegia si Danemarca. La Volvo Suedia, programul software WMS este conectat la masinile de depozitare, aoferind sistemului noi dimensiuni. Urmatorul pas pentru Volvo este de a conecta masinile de depozitare la programul software comun, care ii permite companiei sa opereze in interiorul unui singur sistem comun, in toate tarile nordice. 

Caracteristici si beneficii distinctive:

  • Piesele de schimb sunt livrate utilizatorului folosind comenzi simple, ceea ce inseamna ca acesta nu va trebui sa se deplaseze apentru a cauta piesele de schimb
  • Folosind tavi mari (4000x820 mm), utilizatorul primeste cu 20% mai multe elemente la fiecare comanda, itfata de tavile de dimensiuni normale care sunt folosite pe piata 
  • Cu ajutorul programului Constructor Remote Support, cei de la Volvo pot primi sprijin in cateva minute in cazul in care se confrunta cu probleme sau daca au intrebari legate de TORNADO.


Cititi mai multe despre masinile noastre de depozitare aici