• Solutii de depozitare pentru industria auto

Solutii de depozitare pentru industria auto ce fac fata provocarilor dumneavoastra zilnice

Solutii de depozitare pentru industria auto ce fac fata provocarilor dumneavoastra zilnice

Companiile auto, fie ele mari, medii sau mici, se confrunta cu o provocare comuna: Cum putem depozita cat mai eficient un numar mare de articole cu forme neregulate sau o gama variata de articole de mici dimensiuni, fiecare cu locul lor prestabilit?

Oricare ar fi necesitatile dumneavoastra de depozitare pentru articolele din domeniul auto, Dexion are probabil raspunsul. Lucrand indeaproape cu cei din industria auto de-a lungul a mai multi ani, am proiectat solutii de depozitare integrate care au rezolvat numeroase provocari neobisnuite!

Metodele de depozitare a articolelor din domeniul auto sunt diverse si au ca destinatie clienti diversi de la Producatori si Dealeri auto sau comercianti de Piese de schimb pana la Ateliere de service. Gama noastra de sisteme de depozitare pentru articolele din domeniul auto va poate furniza solutiile pentru orice provocare, folosind accesorii speciale, adaptate tevilor de esapament, motoarelor, parbrizelor, usilor sau destinate manipularii pieselor mici. Intelegem ca orice solutie de depozitare trebuie sa faca fata unor provocari logistice precum si care este importanta accessibilitatii complete a tuturor articolelor, in conditiile optimizarii fiecarui metru patrat de spatiu.

Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta sa va rezolvati provocarile legate de depozitare, oricare ar fi acestea.