Mediul inconjurator

  • Mediul inconjurator - Despre Dexion - Dexion Storage Solutions

Mediul inconjurator

Constructor Group se implica profund in eforturile de a minimiza impactul pe care operatiunile sale il au asupra mediului. Adoptand practici sustenabile si incercand sa imbunatateasca continuu impactul avut asupra mediului, grupul nostru a primit o acreditare ISO 14001. Noi consideram ca o abordare sustenibila are un impact pozitiv si imbunatateste profitul, aducand un cost de baza mai redus, relatii mai bune cu actionarii si inovatii suplimentare.

Ne asiguram de faptul ca angajatii nostri sunt constienti de efectele pe care actiunile lor le au asupra mediului si presupune ca fiecare angajat sa actioneze intr-un mod responsabil pentru mediu. Ei sunt rugati sa contribuie sustenabilitatii companiei folosind energie, apa si materii prime mai eficient, si optimizand astfel folosirea resurselor naturale. 

Decizia noastra de a adopta standardul de management international ISO14001 demonstreaza implicarea noastra in reducerea amprentei de carbon. Aceasta acreditare ofera o structura clara si eficienta pentru administrarea concordantei cu standardul si identificarea oportunitatilor aditionale de imbunatatire. 

Produsele noastre de baza sunt facute predominant din otel, una dintre materiile prime cel mai usor de reciclat, dar cu toate acestea in timpul procesului de productie sunt generate inevitabil deseuri. Ca atare asiguram ca materialele ramase sunt intoarse pentru reprocesare iar toate produsele secundare sunt reciclate, unde este posibil.

Politica de mediu a Constructor Group evolueaza contant in conditiile in care cautam moduri noi si inovative de a lucra mai eficient si in armonie cu mediul.